Thursday, June 4, 2015

JOM DIET


                                                
                                                           JOM DIET !!!!!

Nak Diet ! Nak Diet ! itulah selalu yang di laung-laungkan.. Tapi tak buat pun..baru satu atau dua tiga hari dah give up...
Tak ikut dah rutin yang di tetapkan..makan selagi makan..sedar-sedar bukannya berat berkurangan tapi bertambah lagi ada...
Jesteru itu tekad,sabar kena ada..kalau tak macam tu lah jadinya...
Aiisssss...berat-berat..makin bertambah-tambah..tak kira nak diet jugak..
Dah set dah hari ini ..saat ini...ikut planning diet yang telah di tetapkan...tak kira macamanapun nak capai gak target yang di kehendaki....
Insyaallah....berkat usaha dan ketabahan pasti akan berjaya...
chaiyok!chaiyok!aja..aja....hwaiting..!!!!