Monday, December 2, 2013

1 syawal 2013

Cam biasalah nak sambung my updated blog...banyak yang tak siap..maklumlah sibuk memanjang..bukannya sibuk apa..sibuk menonton dan bermain game dekat FB...huhuhu..tengok-tengok blog alahai siannya....

La nie nak update gambar raya itu hari..relaxlah..step by step babehhh....

Tahun nie masih raya di Semenanjung lagi..Insyaalah tahun depan umur panjang kami raya di Kunak Sabah plak ye...tak sabar rasanya nak pulang ke sana....RINDU BAH..kat keluarga di sini..MISS SO MUCH....

Sesiapa yang tak tahu Hubby Selangit Biru nie orang sabah Bah...Ok bebalik pada cite raya kite...raya tahun nie sederhana je..maklumlah My Hubby kerja raya...so masa dia terhad..what ever pun Selangit Biru dan anak2 enjoy jugak menziarahi sanak-saudara terdekat..My Family is big family..so memang meriah...dekat kg keluarga kami lah paling ramai..bila semua berkumpul bayangkan...hahahaaha..macam kenduri daaa..




































Semoga Keluarga Besar kami ini akan sentiasa bermuafakatan di antara satu sama lain...Adik Beradik..Ipar Duai..menantu..anak-anak2..anak buah..cucu cicit...semoga kita satu keluarga akan sentiasa bersatu hati...Ramai yang tiada maklumlah ada yang beraya di rumah mertua masing-masing....what ever pun...happy selalu...LOVE MY FAMILY'S SO MUCH...MUUUAAAHHHHHHH......- KAK SAYANG....